Thursday, December 27, 2012

9 største uhyrene som er fanget


 
1. Største Steinbit noensinne fanget - Thailand

Dennee kjempen av en steinbit er nesten 9 fot lang. Dette kan kanskje være den største ferskvannsfisk noensinne på posten.

Thai landsbyboere forsøkte å holde den gigantiske steinbiten i live, men til tross for stor innsats, døde den og ble spist av bygdefolket. Denne arten av steinbit er oppført som "sterkt truet" av IUCN (World Høyre Union). Dette steinbit eksemplaret ble fanget i Chiang Khong distriktet, og er den største som er fanget siden 1981. På grunn av beskaffenheten av denne sjeldne fangsten,  World Wildlife Fund samarbeider med National Geographic Society om å studere planeten jorden største ferskvannsfisk.

largest-catfish-caught: The largest catfish ever caught

2. Største Stingray noensinne fanget - Thailand

Denne gigantiske ferskvanns Stingray veide inn  på over 256kg. Et team av fiskere kjempet hardt for å hale denne fyren inn, etter aa fisket opp andre stingrays av varierende vekt, fra ulike deler av en thailandsk elv. Det tok dem 90 minutter å faa kranglet dette dyret ut av vannet, forsien å bli endelig brakt på siden av båten. Denne fyren ble kronet til  den største ferskvannsfisk som er blitt  fanget på stang og snøre.

Largest Stingray Ever Caught: A photo of the Largest Stingray ever caught

3. Største laks noensinne fanget - California

En Chinook laks i nedre Battle Creek ble funnet å være 51 tommer lang, og kan ha veid mer enn 88 pund, i henhold til standard størrelse-til-vektforhold. Normalt, vil laks veie mellom 20 og 30 pund. Denne gigantiske laks ble funnet under en standard lakse undersøkelse av noen DFG biologer.

Biggest Chinook Salmon

4. Største aal noensinne fanget - Rhode Island

Mannskapet på en fiske dampbåt var på fiske, og trakk opp en  ål med  vekt på 34 pund, 5 fot 3 tommer, og en omkrets på 15 inches.  i nettet, var denne store aalen ikke så sprelsk som de små, som ville ha gjort ting ganske interessant.

Ål, er ikke å forveksles med Oarfish:

oarfish

5. Største hai noensinne fanget - Middelhavet

Vanligvis er haier fanget på stang og snelle, noen i garn. Hvalhaien er kjent for å være det største medlemmet av hai familien, og  er også kjent for sin vennlige natur og spiser bare små oseaniske organismer. Rapporter dukket opp  av en 23 fot lang hvalhai fanget i Middelhavet, men den faktiske lengde var 21 fot.

Whale Shark Whale Shark

6. Største Krabbe noensinne fanget - nordlige Stillehavet

Krabber er merkelige skapninger, vanligvis i størrelse til å passe på middagstallerkenen. Men, den største krabben som noen gang er fanget veide et sted rundt 15kg og var nesten 2 meter, tips til spissen. En Varanger kongekrabbe er blant de største krabbe arter i verden, og blir ofte referert til som "rød kongekrabbe".

largest king crab

7. Største Belkksprut noensinne fanget - Antarktis

I februar 2007 fikk en fiskebåt utenfor kysten av Antarktis en gigantisk blekksprut. Den måltee opp til 26 meter lang, og antas å være den største blekkspruten tatt, noensinne.Forskere frøs den store blekkspruten, og nå bor den i et New Zealand museum. Denne collossale blekksprut kunne vokse - opp til 46 meter lang! På grunn av beskaffenheten av disse hav-blekksprut, er disse  svært sjelden .

8. Største Marlin noensinne fanget - Kona, Hawaii

Her har vi en legendarisk Pacific Blue Marlin, med en vekt på 1,656 pounds, fanget i 1984. Denne 17 fots marlin er den største som noensinne har blitt fanget i Kona, Hawaii, men er bare den nest største som erha blitt fanget med  av stang og snelle. I to timer og 20 minutter, kjempet fiskerene for aa snelle dyret inn.

9. Største Barracuda noensinne fanget - Christmas Island, Indian Ocean

Den største Barracuda i verden ble fanget utenfor Chrismas Island, i det Indiske hav, 11. april 1992. En barracuda vises ofte i åpent hav, og er livsfarlige rovdyr som vanligvis overfaller sine byttedyr. Med et utbrudd av fart, kan de lett overkjøre sine byttedyr. Den største barracuda som er fanget var 85 pund. Det er en tung fisk!

Largest Barracuda

Artig lesning ikke sant, vi blogges :-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like