Thursday, May 10, 2012

Shea Kinsella – Blood Canal

Enda en ny fofatter for meg, jeg fant denne til 3.44 US$ på Amazon, og siden det var en maritim thriller ble den lastet ned på flekken.  Først litt om boka
BloodBlood Canal, eller 'Nahr Damm "på arabisk ... er en gåtefull setning funnet i en skattekiste av data som beslaglegges av Navy SEALs fra Osama bin Ladens skjulested i Pakistan ... en referanse til en eldgammel kamp hvor en muslimsk krigsherre gjorde  en nærliggende kanal rød med blod av sine ofre.
Det er et kodenavn ... men hva er målet?
CIAs supercomputer sparker ut en lang liste over potensielle kunder blant verdens største cruiseskip nå på jomfruturen. The Ocean Diamond er et skip like stor som en by... og uten tvil et trofé mål for Al Qaida. Men bevisene er få... Litt mer enn en anelse ... og skipet er  en festning med high-tech sikkerhet.
Leo de Sade, en tidligere amerikansk hacker gjenfødt med en ny identitet takket være den franske fremmedlegionen, er den usannsynlige helten. Men det som starter som en enkel operasjon blir snart en desperat kamp for å overleve,  med skipet og livet til hennes 9.000 passasjerer og mannskap på spill som.  Leo avdekker en sammensvergelse av spillere langt mer farlig enn Al Qaida.
Med heseblesende tempo... intrikate plotting, og autentisk detaljer, er Blood Canal en fest for elskere av page-turnere spenning. Hvis du liker Clive Cussler, Dale Brown, eller StephenCoonts, har du her enda en bra thriller til  ebok hylla di :-).
Min vurdering:
En technothriller med maritimt miljø.  Akkurat i min interesse,  Leo De Sade prøver å stoppe kapringen av verdens største passasjer skip, i kamp mot terroristene gjør han en kjempejobb.  Jeg likte dette og ser frem til flere bøker av Kinsella.
5
Link til Shea Kinsella’s website
http://sheakinsella.com/
Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like