Sunday, May 6, 2012

Aleksander Leines Nordaas – Kadaver

Jeg kjøpte denne boka billig på Amazon.com, og jeg forstår hvorfor den var billig, absolutt ikke min smak.  Men først litt om boka
Kadaver - Aleksander Leines Nordaas
"En begravelsesagent strander på en rasteplass. Alene med en havarert likvogn, en Luger og sine destruktive intensjoner. Og liket av en ung kvinne, liggende midt i veien. Enn så lenge." "Døden viser seg å være noe mer levende enn han trodde"





Min vurdering:
En merkelig bok egentlig, som handler om begravelsesagenten Edward, som havner opp med kone og barn, men det var ikke denne jenta han ville ha.  Mange merkelig krumspring og makabre handlinger i historien.   Men smaken er som baken, jeg har sett flere vurderinger på nettet der de liker han godt. Min vurdering er klar – så vidt en 2 på terningen.  Andre mener den er bedre, hmmmm.
http://www.kippermoen-bibliotek.no/?p=139

fra Wikipedia

Aleksander Nordaas

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Aleksander Leines Nordaas (født 21. november 1982 i Mosjøen) er en norsk filmregissør og manusforfatter, som jobber og er medeier i produksjonsselskapet Yesbox Productions. Han har også utgitt roman, samt hatt flere fotoutstillinger. I 2005 fikk han prisen for «ungt talent» ved Bergen Internasjonale filmfestival.

Innhold

[skjul

Filmer [rediger]

  • Nullbudsjettspillefilmen Sirkel (2005 - manus, regi, foto, klipp), som fikk Sparebanken Vests Publikumspris ved Bergen internasjonale filmfestival i 2005.[1] Filmen ligger til gratis nedlasting på www.sirkel.org.
  • Det nettbaserte humorkonseptet Takk skal du ha (2007 - co-manus, regi, foto, klipp)
  • Kortfilmen Bak lukkede dører (2008 - manus, regi, klipp), som vant prisen Best Short Film ved WT Os internasjonale filmfestival 2008.[2] Senere vant den Beste norske og Beste nordiske kortfilm under Minimalen i 2009.[3]
  • Spillefilmen Thale (2012 - manus, regi)[4][5][6]

Bøker [rediger]

  • Kadaver (2009)[7]
Me bloggas

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like