Friday, May 18, 2012

Delstar Openbook ereader

Dette er en ereader i den rimelige enden av skalaen.  5” skjerm, LCD, fargebakgrunn.  I og med at det er LCD er den ikke så god og lese i dagslys som eink og paper like displayene.  Men ellers kommer den komplett med lader, øretelefoner og et fint hvitt skinn cover for å beskytte displayet.  Denne støtter også EPUB som brukes i Norske ebok butikker.

 Delstar Delstar3

 

Displayet er ikke så lyssterkt som jeg forventet, men det kan justeres. Selv på de høyeste innstillingene var ikke bakgrunnen så hvit som jeg foretrekker. I stedet var det en off-white nesten beige farge. Dette viser seg å være en god ting siden det gjør lesing lettere på øynene samtidig som det gir sidene en varm følelse. Det motsatte innstillingen av hvit tekst på svart bakgrunn er veldig fin og perfekt for natt lesing. Innholdet er svært tydelig ved hjelp av en lett bakgrunn.

Hovedfordelen til denne er jo den lille og hendige størrelsen.  Går fint på lomma når man er på tur.  En del av de større brettene er vanskelig å få på lomma.  Jeg har hatt både Kobo Wifi og Kindle 3 – begge disse gikk så vidt på innerlomma av favoritt jakka mi.  Kindle Touch derimot går fint nedi, mens Delstar brettet antagelig går i alle lommer, pluss en liten dameveske.

Drawback med dette brettet er batteri kapasitet som kun er på ca 7 timer, mens mesteparten av andre brett holder i ukesvis, må nok dette lades annen hver dag eller oftere, beroende på hvor mye du leser.

Vi bloggas :-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like