Thursday, May 3, 2012

John Case – The Genesis Code

Enda en ny forfatter for meg.  Når man har tusenvis av bøker å velge i mellom er det artig å ta en helt vilkårlig bok innimellom.
Først litt om boka

En telefonsamtale i ly av natten bringer Joe Lassiter rystende nyheter. Hans søster og unge nevø har dødd i en brann i sitt hjem nær Washington,  DC . Likevel lærer Lassiter snart et hårreisende faktum: Hans kjære ble brutalt myrdet før brannen ble satt. . . .

Den mystiske mistenkte identitet høyner bare flere spørsmål. Så Lassiter avdekker en annen kriminalitet - en annen uskyldig mor og barn myrdet. Jo mer han avdekker, jo større blir konspirasjonen,  hans søken etter svar fører ham på en farlig internasjonal jakt mot en sannhet som vil sjokkere ham - og verden -



Absolutt en brukbar bok.  Historien er fantastisk og derfor vil jeg ikke røpe noe mer av handlingen.  Men jeg tror alle som like konspirasjonsteorier vil like denne boken.  Og slutten var topp.  Men historien kunne tjent på en forfatter som skrev bedre.  Men god underholdning absolutt og den holder deg fengslet helt til slutten.  Jeg ender derved på en 4.
4
Andre bøker av John Case
Pseudonymet «John Case,  er 'Jim og Carolyn Hougan. The New York Times bestselgende forfattere
Novels – fra Fantasticfiction.co.uk
The Genesis Code (1997)
The First Horseman (1998)
Trance State (2000)
     aka The Syndrome
The Eighth Day (2002)
The Murder Artist (2004)
Dance of Death (2006)
     aka Ghost Dance
Cipher in the Blood (2010)
The Genesis CodeThe First HorsemanTrance StateThe Eighth Day
The Murder ArtistDance of Death
Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like