Thursday, March 12, 2015

The Templar’s relic – J. Robert Kennedy

James Acton fortsetter i samme spor – action paa hoeygir og mye moro, disse boekene blir lest hurtig

 

KIRKEN HJALP TIL MEG AA ØDELEGGE TEMPELRIDDERNE

VIL skjebnen la dem faa sin hevn 700 ÅR SENERE? En konstruksjons ulykke fører til en mirakuløs oppdagelse - en gammel grav inneholder fire Tempelriddere, lenge glemt, på grunn av Vatikanet. Naar de ikke vet de hvem de kan stole på, og Vatikanet ber professorene James Acton og Laura Palmer undersøke funnet. Hva de oppdager, er en dyrebar islamsk relikvie tapt under korstogene, som utløser et sett av hendelser som rister hele verden, og setter de to største religionene mot hverandre. Bli med professorene James Acton og Laura Palmer, Interpol Agent Hugh Reading, Scotland Yard DI Martin Chaney, og Delta Force Bravo teamet i et kappløp mot tiden for å uskadeliggjøre en verdensomspennende krise som raskt kan foere til eb all-out krig. I faresonen er intet mindre enn Vatikanet selv, og klippen der det ble bygget.

Fra USA Today bestselgende forfatteren J. Robert Kennedy kommer The Templar Relic, den fjerde oppføringen i smash hit James Acton Thrillere serien, hvor nok en gang Kennedy tar historien og vender den til sine egne formål, noe som resulterer i en nervepirrende spennende bok fylt med action , spenning, humor og hjertesorg.

• USA Today Bests

• Barnes & Noble # 1

Samlet Bestseller• Amazon # 6

Generell Bests • Amazon # 1 Bestseller - Eventyr

• Amazon # 1 Bestseller – Espionage

• Amazon # 1 Bestseller – Terrorisme

Min mening:  Litt Jack Bauer, Litt Indiana Jones, og en hel haug med action i disse thrillerne, underholdende til tusen, og naar de da ligger paa bare 40 kroner boken (Ja dollaren er naa over 8 kroner) er det fremdeles ikke dyrt.  En 6 paa terningen fra meg.

Terningkast:

 Image result for terning 6

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like