Thursday, March 5, 2015

Broken Dove – J. Robert Kennedy

Enda en kanonbok om James og Laura, og til droeye 30 kroner er dette underholdning til 200 kroner

 

"Broken Dove (A James Acton Thriller, Book #3) (James Acton Thrillers)" av J. Robert Kennedy

FRA "USA TODAY" bestselgende forfatter J. ROBERT KENNEDY KOMMER BROKEN DOVE, en sjokkerende, kontroversiell thriller som avslører en hemmelighet den romersk-katolske kirken har DESPERAT SKJULT FOR OVER ETT TUSEN ÅR!

Når den nye paven, et medlem av en gammel organisasjon som kommer fra Romerriket, kontrollert av den romersk-katolske kirke, en organisasjon grunnlagt av Saint Peter selv tar grep, myrdes en av de nye pavens agemter.. Detektiv Chaney, innkalt av paven for å undersøke, forsvinner, og, til skrekk for pavens ansatte sendt for å informere Hans Hellighet, finner de ham savnet også, det eneste sporet er en hemmelig kiste presentert for hver ny pave like før deres innsettelset, siden begynnelsen av Kirken.

Interpol Agent Reading, fast bestemt på å finne sin venn, tilkaller professorene James Acton og Laura Palmer til Roma for å undersøke kisten og dens forbudte innhold, men før de kan komme, blir de mottatt av en organisasjon som er eldre enn kirken, som krever at professorene henter et element stjålet i det gamle Judea i bytte for livet til sine venner.

Det er den mest beryktede kidnappingen i historien, sett på bakgrunn av en to tusen år gammel kamp mellom gamle fiender med diametralt motsatte agendaer

 

Min mening:

James Acton staar for action i den tredje boken om James og Laura, og jeg kan bare si at for 30 kroner finner du ikke bedre thrillere (For den saks skyld ikke om du betaler 100-200 kr). Meget underholdende serie som kan bestilles via Amazon.  En soleklar 6 paa terningen.

 

Image result for terning 6

 

Jeg repeterer ikke boekene hans naa da det er bare noen dager siden jeg hadde dem med i det forrige innlegget, loep og kjoep

 

Vi blogges

 

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like