Friday, May 16, 2014

Junkfood Thursday

Vi måtte en tur til Bergen i går, og planen var da å få oss en tur på Ulriken mens vi først var i byen.  Men da vi kom opp til banen, var den jaggu stengt pga for mye vind.  Men vi fikk oss en tur med Blåmann og Rødhette isteden.  Det falt i alle fall i god jord hos vetlejento. Så fikk hun en tur på kafe og spise skillingsbolle når vi kom ned.

Photo: Fløyen i dag

Photo

image

Deretter tok vi hjemover, i steden for Thai restaurant valgte vi denne gangen en veikro på Syfteland og den falt faktisk bra i smak.  Dobbel Burger (Skikkelig junkfood) på meg, halv kylling på konemor og pølse på vetlo, med drikke til slapp vi med rundt 400 kroner, ikke så gale.  Og både burger og kyllling var faktisk over vanlig veikro standard.  I tillegg var det jo ganske så stilig innredning, vetlo kom springange inn etter et besøk på toalettet og skreik, Pappa Pappa, de har gitar på doen.

Hyggelig betjening var det også, frister faktisk til gjentagelse, den veikroa der.

Så endelig hjemme, orka ikke noe trimtur denne dagen.  Kona stelte til med Thai curry krabbe (Knallgodt, bør smakes) , og all junk food viste igjen på vekta som igjen krøp over 87 kilo.  Men i dag har jeg både trimma og klippa plener, så forhåpentligvis på vei ned igjen Smilefjes

Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like