Thursday, May 29, 2014

Be en boenn for Sikas – Frode Granhus

Av de boekene jeg har lest av Granhus var dette nok den svakeste, men absolutt lesbar allikavel

sikas

Politietterforsker Gerhard Krogh vender tilbake til den nordnorske bygda Kringfjell for å gjenoppta arbeidet med ei drapssak han ikke makta å løse for seks år siden. Den gang blei han tatt av saka, etter å ha drevet inn i en psykotisk virkelighetsflukt. Drapene han etterforsket var bestialsk utført med et tydelig rituelt preg, og nå har drapsmannens signatur dukket opp igjen. En rehabilitert Krogh blir sendt tilbake til bygda for å ta dette i øyesyn. Snart skjer nok et drap, og Krogh drives inn i en marerittlignende fortsettelse. Vekket av tapte minner dras han mot ei forklaring som er like utenkelig som skremmende.

Min mening: Jeg synst denne var noe spesiell.  Og dermed falt litt igjennom i forhold til de andre boekene jeg har lest av ham.  Men igjen, godt skrevet og loesningen kommer langt ut i historien, vanskelig aa gjette som vanlig.  Jeg ender dermed paa en 4 paa terningen av denne boken.

Terningkast

4

Frode Granhus (født 1965) er en norsk forfatter.

Frode Granhus debuterte i 2003 med kriminalromanen Hevneren. Granhus jobber som rådgiver i NAV og bor på Leknes i Lofoten.

Bibliografi[rediger | rediger kilde]

  • Hevneren – kriminalroman (2003)
  • Be en bønn for Sikas – kriminalroman (2006)
  • Malstrømmen – kriminalroman (2010)
  • Stormen – kriminalroman (2012)

Se video av omtale av Stormen ved linken under

https://www.youtube.com/watch?v=XrISz97Vrd4

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like