Sunday, December 11, 2011

Thailandske fiskekaker

Naar man har kone fra Thailand saa kan det kanskje passe aa variere med fiskekakene, dette er en oppskrift som jeg sakser fra VG, se linken under

Fiskekaker med asiatisk vri

Asiatiske fiskekaker med ris

 

Antall porsjoner: 4
500 g torskefileter
1 hvitløkfedd
1 egghvite
1 ts malt ingefær
1 bunt frisk koriander, hakket
½ ts chilikrydder
salt og pepper
olje til steking
Tilbehør: Ris

Legg fiskefiletene i en hurtigmikser sammen med hvitløk, salt og chilikrydder. Miks raskt til en fin deig. Ha deigen i en bolle. Tilsett egghvite, ingefær, koriander, salt og pepper. Form små, flate fiskekaker og stek dem i olje i ca 2 minutter på hver side.

Spis dem med ris og grønnsaker og server med søt chilisaus.

Pak choi er en asiatisk kålgrønnsak. Les mer om den på frukt.no


Søt chilisaus
Grønnsaker, f eks smørdampet pak choi og sukkererter
2 lime

Dermed har vi blogget litt om fisk i dag ogsaa :-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like