Wednesday, December 2, 2015

Spear of Destiny – Julian Noyce

Egentlig en serie, og dette er bok nummer 2 i serien, saa faar vel se om jeg finner bok 1 ogsaa :-) De ligger paa kun 0.99 US$ pr stykk.  Men det faar bli over nyttaar, innkjoeps stopp naa foer jul.

 

Spear of Destiny er en action / adventure roman. Oppfølgeren til "Tomb of the Lost"  - Disse bøkene må leses i rekkefølge. Tre måneder etter sin mislykkede ekspedisjon for å finne Alexander den store sarkofag, er marine arkeolog Natalie Feltham og journalist Peter Dennis  på British museum for premieren  på fremvisningen av “ Den hellige lanse av Longinus”, den sagnomsuste "Spear of Destiny 'utstillingen. Når spydet, som antas å inneholde magiske, mystiske helbredende krefter, blir stjålet blir Peter og Natalie r spurt av Interpol om  å hjelpe og  fange de ansvarlige, som antas å bli ledet av den tyske greven  Otto Brest Von Werner.

Igjen blir Natalie og Peter  kastet ut i en verden av eventyr og ødeleggelse, etter som deres søken tar dem fra London, til gatene i Roma, og ut mot Palestina og det antatt siste hvilestedet for Jesus Kristus.

Min mening:  Joda, dette var god underholdning for kun en 10 kroning.  Her skal de neste boekene ogsaa leses.  Faar vel hive meg tilbake til bok 1 foerst da :-)  Jeg ender opp med en 5 paa terning for Natalie og Peter.

Terningkast:

Image result for terningkast 5

 

image

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like