Friday, December 4, 2015

2 millioner

Norges Jeger- og Fiskerforbund har gjennomført en storstilt spørreundersøkelse blant nordmenn, og resultatet er nærmest overveldende. To millioner av oss har vært ute og fisket det siste året, og det er 300.000 flere enn for to år siden. Samtidig fisker vi oftere, 11 ganger i året gjennomsnittlig.

– Det er ikke rart at fiske er populært. Det er gode forhold, og det er utrolig avslappende å stå slik og kaste til lyden av bølgeskvulp med sola i ansiktet. 

Og samme naar man er ute i baaten, koser seg med varm kaffe paa termosen, radioen paa i bakgrunnen og stanga i haanda, kan man ha det bedre spoer jeg ?  Og i tillegg er det jo god matauk, heimelaga fiskekaker er himmelsk.  Fiskeboller er konemorens favoritt, det gaar til alt.  Heimelaga fiskepudding liker vetlo.  Og med alt av fiskeretter man kan lage er det morsomt ogsaa.

Jeg er jo begynt aa fiske etter krabbe ogsaa, og foerste maaneden var jo en suksess, saa det skal jeg fortsette med ogsaa.

NATUROPPLEVELSE: – Det er utrolig avslappende å stå slik med sola i ansiktet og høre lyden av bølgeskvulp, sier Tom Johansen.

Kom deg ut og fisk,

 

Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like