Saturday, December 5, 2015

Hevneren – Hogne Hongset

3 og siste boka i trilogien, Traktaten

image Hevneren er tredje bok i trilogien "Traktaten", skrevet av en mann som kjenner oljeindustrien fra innsiden. Internasjonale oljeselskaper skyr ingen midler i kampen for å sikre seg penger. Norske politikere sover i timen, mens gasspengene flyter ut av landet. Politimannen Arve Meyer har lagt seg ut med de store oljegutta tidligere; han har kjent på kroppen hvor livsfarlig det er. Likevel klarer han ikke å holde seg unna når han kommer på sporet av en gruppe som manipulerer det norske stortinget, som og dreper uten skrupler. Undersøkelsene tar ham til London, Sveits og den idylliske thailandske øya Koh Samui. Men kanskje finnes løsningen rett utenfor politihuset på Grønland?

Min mening: 

Norges olje- og gasseventyr er spennende lesning, og veldig interessant.  Hongset beskriver dette veldig bra, og klarer å lage flotte spenningsbøker om dette, med både virkelige og oppdiktede personer. En herlig blanding, som virkelig gjør at jeg tror det kan ha skjedd på denne måten.

Det er ikke så mange som følger disse tre bøkene fra Hongset, og de aner ikke hva de går glipp av! Dette er virkelig noe å få med seg for alle som liker krim og spenning, og som synes det er spennende med Norges olje- og gassaventyr.

Les dem i rekkefoelge, ellers er du paa viddene, jeg klinker til med en 6 paa terningen baade for den siste boka og serien under ett. 

Terningkast:

animated-dice-image-0047animated-dice-image-0047

Hongset er ute med en ny spenningsbok, denne gang fra dykkermiljoeet i Nordsjoeen, den skal jeg ha med meg

image

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like