Tuesday, December 8, 2015

First Daughter – Eric Van Lustbaden

Lustbaden var en kjent forfatter foer han ble spurt om aa skrive videre paa Bourne serien, og han har tatt seg opp igjen med sine egne boeker ogsaa.

 

"First Daughter (Jack McClure/Alli Carson Novels)" av Eric Van Lustbader

Noen ganger kan vaare svakheter bli til vår største styrke. . .

Jack McClure har hatt et urolig liv. Hans dysleksi har alltid faatt ham til aa føle seg som en outsider. Han rømte fra en urolig  hjem som tenåring, og levde på gatene i Washington DC Det var ikke før han innså at hans dysleksi ga ham muligheten til å se verden på unike måter at han fant veien til suksess,  og ved hjelp av denne nyvunne styrken bli en topp ATF agent. Når en forferdelig ulykke tar livet av hans eneste datter, Emma, ​​og hans ekteskap faller fra hverandre, klandrer Jack seg selv, og lammer smerten ved å senke seg i arbeid.

Så får han en telefon fra sin gamle venn Edward Carson. Carson er bare uker fra å ta tømmene som USAs president da hans datter, Alli, blir kidnappet. Fordi Emma McClure en gang var Alli beste venn, henvender Carson seg til Jack, den ene mannen han kan stole på å gå til dety ytterste for å finne hans datter og bringe henne trygt hjem.

Jakten på Alli fører Jack på en vei mot forsoning. . . og inn i banen til et farlig og beregnende menneske. Noen med handlinger like så kalde som de er glimrende. Hvis makt og rekkevidde er tilsynelatende uendelig. Tro, forløsning og politiske intriger spilles mot hverandre etter som McClure bruker sine unike evner til å reise inn i det forskrudde sinnet til et stein kaldt geni som hele tiden er et skritt foran ham.

Jack vil snart oppdage at denne mannen har påvirket hans liv og hans laden på flere måter enn han noensinne kunne forestille seg.

Min mening: En meget bra bok som boer leses. Spenningen holdes oppe hele tiden og slutten overrasker nok ogsaa mangen. En 5 paa terningen er den absolutt verdt.

 

image

Jeg viser her kun boeken i serien Jack McClure

image

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like