Thursday, May 21, 2015

The Venice Code – J.Robert Kennedy

Serien fortsetter med bok nr 8, og spenningen holdes ved like

"The Venice Code - A James Acton Thriller Book #8 (James Acton Thrillers) (Volume 8)" av J. Robert Kennedy

En tidligere president’s sønn blir kidnappet i et frekt angrep på gatene i Potomac av den svært gamle organisasjonen som drepte hans far, overbevist om at han vet plasseringen av et element stjålet fra dem av den avdøde presidenten.

En nær venn våkner fra koma med en melding til arkeologi Professor James Acton fra samme organisasjon, som sender han sammen med sin forlovede professor Laura Palmer på et oppdrag for å finne et objekt som bare ryktes å eksistere, mens de prøver desperat å holde seg ett skritt foran en fiende som vil gaa gjennom helvete-for å eie den.

Og som for syv hundre år siden, truet det mongolske imperiet til brudd i borgerkrig der den nordlige hovedstad tilfaller i avgudsdyrkelse, til Khanen sender inn en betrodd familie for aa sikre imperiets-to brødre og en sønn, Marco Polo, hvis handlinger har konsekvenser som appellerer til denne dag.

Fra USA Today’s bestselgende forfatter J. Robert Kennedy kommer The Venice Code, den nyeste utgaven av den populære James Acton Thrillers serien. Bli med James Acton og hans venner, inkludert Delta team Bravo og CIA spesialagent Dylan Kane i sitt største eventyr til nå, et eventyr som tok syv hundre år å lage.

Amazon # 3 bestselger – paa MEN eventyrAmazon Top 10 Bests - ESPIONAGE Amazon Top 10 Bests – actioneventyr

Om James Acton Thrillers: "James Acton: En liten bit av Jack Bauer og Indiana Jones!" Selv om denne boken er en del av James Acton Thrillers serien, er det skrevet som en frittstående roman, og kan nytes uten å ha lest noen av de tidligere boekene. James Acton Thrillers serien og dens avleggere, Special Agent Dylan Kane Thrillere og Delta Force Unleashed Thrillere, har over 600 Fem-stjerners anmeldelser, og har solgt hundretusener av ebøker og paperbacks. Hvis du elsker non-stop action og intriger med en sunn dose humor, prøver James Acton i dag!

Min mening:  Joda, Acton staar for action saa det holder.  Og naar han og Laura er paa eventyr er det verdt aa lese.  Som sagt over, kanonbra boeker for en billig penge.  Enda en 5 paa terningen fra meg.

Terningkast:

Image result for TERNING 5

Her er alle i serien

image

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like