Wednesday, May 13, 2015

The Circle of Eight – J.Robert Kennedy

7 boka i serien om James og laura, og spenning og action saa det holder i massevis

"The Circle of Eight (A James Acton Thriller, Book #7) (James Acton Thrillers)" av J. Robert Kennedy

Forlatt av sin egen regjering, kjemper DELTA TEAM BRAVO for ikke aa bare redde seg selv og sine familier, men MENNESKEHETEN også. Bravo Team blir angrepet av en galning etter at  en av dem egne griper inn i en voldtekt.

Lite vet de at denne internasjonalt anerkjente bankier er også et ledende medlem av en organisasjon som  lenge var tenkt utdødd, hvis uttalte mål for et rekonstituert verden er ikke bare skremmende, men med dagens globalisering, helt oppnåelig

Ettersom Bravo teamet kjemper for sin egen overlevelse, blir de er suspendert, forlot drift uten deres støttenettverk. For å redde seg selv og sine familier, er markører kalt inn, tidligere medlemmer gir frivillig av sin tid, venner  blir bedt om aa gjengjelde tidligere tjenester og kompetanse av to professorer, James Acton og hans forlovede Laura Palmer, som ogsaa blir forespurt.

Det er et løp rundt i verden for å redde det som er igjen av Bravo Team, som er forlatt av sin regjering, alene i sitt oppdrag, med bare sine venner til å stole på, ettersom en organisasjon over seks hundre år gammel arbeider i bakgrunnen for å ødelegge dem og alle som hjelper dem, der den beveger seg fremover med planer som kunne se verdens befolkning desimert i et forsøk på å gjenskape Eden.

 

Min mening:  Som sagt, action saa det holder, litt Jack Bauer – litt Indiana Jones og mye James Acton.  Jo dette er en serie helt etter min smak, gleder merg til hver eneste nye bok av denne forfatteren.  Denne er imidlertid ikke den beste i serien, saa jeg lander paa en sterk 4 paa terningen.

Terningkast :

Image result for terningkast 4

Jeg repeterer ikke listen over boekene naa, etter som jeg nylig har gitt dere listen, men anbefaler serien paa det sterkeste for deg som leser action

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like