Thursday, September 4, 2014

Cibola–David Wood

Andre boka til Wood – og moroa fortsetter med Dane Maddock

"Cibola" av David Wood

1539- I en fjern spansk utpost , har en mann hemmeligheten til den største skatten og dødeligste hemmeligheten i menneskehetens historie. Utah, nåtid, hulemaleriene i et nylig oppdaget indiansk tettsted gir bevis for at Kristus besøkte den nye verden. Eller gjør de det? Dane Maddock returnerer i en ny uforglemmelig opplevelse! Når Dane redder den vakre arkeologen Jade Ihara , ansetter han henne på research for de legendariske Seven Cities of Cibola . Cibola tar leseren med på en reise over den amerikanske sørvesten, der ruinene av de mystiske Anasazi indianerne skjuler dødelige hemmeligheter , og fiender lurer rundt hvert hjørne . Dane og hans partner " Bones " Bonebrake må tyde ledetråder fra den sagnomsuste Copper Scroll , overliste sine fiender , og bli den første til å avsløre hemmeligheten om Cibola .

"Med grundig fornøyelig måte har Mr. Wood blandet spekulativ historie med vår moderne søken etter sannheten , og han har skapt en historie som begeistrer og gjør en troende utover grensene for bare fiksjon og inn i verden av" hvorfor ikke " ? Cibola er en verdig historie " --David Lynn Golemon , forfatter av Ancients , Event, Legend, og Leviathan

" Gamle hulemalerier ? Cities of Gold? Hemmelige tekster? Meld meg på ! Cibola er en fantastisk fortelling av eventyr og intriger som ikke lar deg slappe av og aldri lar deg gå!" --Robert Masello , forfatter av Bestiary og Blood and Ice
Min mening:  Fortelling i toppklasse, og Dane og Bones er en suveren duo som minner om de tidligere bøkene til Clive Cussler.  Men minst like gode, om ikke bedre.  I tillegg er det billige bøker, som du får på Amazon.
Terningkast:
terning5
Det finnes så mye bra serier som ikke er kommet ut på norsk, at jeg anbefaler alle å ta seg en tur på Amazon.com og utforske dette fantastiske universet av boeker.  Jeg viste nylig hele serien til Wood her i bloggen.  Jeg har også bestilt origin serien, som handler om Dane og Maddocks tidligere eventyr og hvordan de møttes.
God underholdning, vi blogges
read_e0
 
 

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like