Friday, September 6, 2013

Min liste – Netflix

Hvis du sitter og surfer på Netflix, og du finner en film du vil se litt senere, har du inntil i dag vært nødt til å huske hva den het – og lete etter den senere.

Nå endres imidlertid dette, med lanseringen av  «Min Liste». Det er navnet på en ny funksjon inne i strømmetjenesten, som skal være langt mer avansert enn den versjonen som har vært eksklusiv for USA frem til i dag.

 

Ved å holde musepekeren over en hvilken som helst film får du nå også en egen knapp for å legge til eller fjerne fra listen.

Michael Spiegelman er direktør for produktutvikling i Netflix, og han forteller til Hardware.no at han har tilbrakt de siste månedene dypt begravet i den nye funksjonen.

– Det sentrale med Min Liste er at det lar folk finne filmer og serier de vil se, og legge disse i en liste. Så lages det en egen rad for dette innholdet på tvers av alle enhetene dine. Dette gjør det enkelt å finne ting umiddelbart, sier han til Hardware.no.

Vi har fått prøve ut funksjonen i praksis, og overgangen er nesten umerkelig. Det er ingen nye knapper eller menypunkter, med mindre man holder musen over en film. Da dukker det nemlig opp en liten knapp i detaljvisningen for filmen, hvor du kan legge den til i listen.

Når du har opprettet en liste – kun ved å legge til filmer i den – legger den seg øverst av alle kategoriene. Ellers er det lite som er annerledes, i alle fall på overflaten.

Me blogges

image

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like