Tuesday, September 24, 2013

Bytur med Thai restaurant og Fløyen tur

Vi fikk oss en Bergens tur, og etter å ha funnet parkering ikke for langt fra fisketorvet spaserte vi bortover i nydelig vaer.  Kona ville ha en tur rundt og kikke på de forskjellige bodene, og jeg forklarte hvilken turist felle dette er.   En gang i tiden var fisketorvet for den jevne bergenser, men slik er det desverre ikke lenger.  Så blant annet en boks krabbepostei som selges for 13 på Rema1000 til 49 kroner der.  Ka gir du meg ?

Deretter tusla vi over gata for å teste ut Chiang Mai, Thai restaurant som ligger strategisk til for oss Sunnhordlendinger, like innenfor hurtigbåt terminalen.  I gamle kjente lokaler.

Jeg prøvde meg på nudler med sjømat, reker – blekksprut, crabsticks og grønnsaker.  Mmmm, det var knallgodt.  Kona gjorde som thai jenter ofte gjør, kjøpte seg 2 hovedretter og var vel fornøyd.  Var faktisk en plass man kunne ha med barna også dette. var en liten lekeplass også.  Øl, vin og brennevins løyve hadde de også.  Kan absolutt anbefales.

Prisene er rimelige i forhold til norske restauranter, men i den øvre prisklasse for Thai restauranter.  Men verdt pengene er det i alle fulla fall.

Deretter tusla vi opp til Fløybanen, kona likte alle uterestaurantene og tødde opp når hun fant ut at alle hadde varmeovner ute.  Hun likte det.  Vi kjøpte biletter og kjørte opp med Fløybanen  I flott vær er jo dette en opplevelse.

 

Kona synst Bergen var en fin by,er jo kjekt å høre for en Bergenser.  Etter en liten halvtime var det på tide og kjøre ned igjen, og reise hjemover, er jo drøye 4 timer hver vei for oss.

Neste gang får det vel bli en tur med Ulriksbanen…..

Me bloggas

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like