Monday, June 3, 2013

Dødelige dråper – Sidsel Dalen

Enda en ny norsk forfatter for meg

"Dødelige dråper - thriller" av Sidsel Dalen

En norsk milliardær kjøper et oljefelt i Amazonas. En toppleder får sjansen til å tjene seg styrtrik. En National Geographicfotograf blir likvidert. En gategutt selger sukkertøy og kokain for å overleve. En hushjelp trenger penger til tomografi for å redde sin hjerneskadde sønn. En underbetalt politimann tar ekstrajobb som leiemorder. En mislykket journalist øyner sitt livs skup. Altfor mye står på spill. Noen må dø. "Dødelige dråper" er en frekk, underholdende, actionpreget og fargesterk thriller om korrupsjon og organisert kriminalitet, kjærlighet og karriere, politikk og presseetikk.

Min mening:

Meget bra om norsk oljevirksomhet i utlandet.  Drevende bra skrevet og realistisk.  Jeg jobber selv i oljebransjen og har vaert vitne til mye snusk i utlandet gjennom aarene, og at norske selskaper er saa mye bedre har jeg liten tro paa.

Anbefales paa det sterkeste.  5 paa terningen.

Terning

Dette er debyen til Sidsel Dalen, og for en deby.  Vi oensker mer.  Dagbladet skrev blant annet

Får James Bond til å fortone seg stillferdig.

Handlingsmettet om norsk oljebransje i utlandet.

Sidsel Dalen er født i Oslo, hvor hun bor i dag. Dalen liker godt å vandre rundt i byen og treffe folk av ulike slag - for å la seg inspirere til nye historier.
Hun er opptatt av samfunnsaktuelle spørsmål, og har utdannelse i medievitenskap og internasjonal politikk. Tidligere arbeidet hun som frilansjournalist, og i en periode var hun PR–rådgiver i et internasjonalt oljeselskap.

Me blogges

man reading a book turning pages and looking back and forth

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like