Thursday, June 27, 2013

Bø camping eller Beverøya Camping

Ja det er spoersmaalet naar turen til Sommerland staar for doera.  Boe Camping har basseng, mens Beveroeya som ligger litt lenger borte har en kanal som ungene kan leke i, samt aktivitet for unger flere ganger i uken, og toget til Sommerland.  Jeg har ikke bestemt meg enda, men tror Pai vil like Beveroeya, er det noen som kan gi raad ?

image

Denne ligger jo naert sommerland, men paa den annen side har Beveroeya tog til sommerland, samt tog til Boe sentrum.

Aktiviteter på Beverøya

På Beverøya har vi mange aktiviteter spesielt for barn i sommersesongen. For at Bø og Beverøya skal være et attraktivt reisemål er det viktig med aktivitet. Under får dere en oversikt over det vi kan tilby sommeren 2013. Det kan bli mer, så følg med på denne oversikten fremover. Aktivitetskalender blir lagt ut så raskt den er klar. Vi tar forbehold om at aktiviteter kan avlyses på grunn av vær, driftsstands på maskiner og utstyr eller sykdom. 

Børres Aktivitetsklubb

I juli har Børre Bever en egen aktivitetsklubb for barn tre kvelder i uken.

Les mer »

Ferietoget Tøffe

Beverøya Camping samarbeider med Bø Hotell om ferietoget Tøffe. Toget kjører fem dager i uken gjennom hele juli. Ønsker dere som Beverøya gjester å ha en aften med middag på Bø Hotell, eller i Bø sentrum kan dere fritt sette dere på toget og bli fraktet på tur.

Les mer »

Minigolf

Prøv vårt minigolfanlegg som kan være en utfordring for store og små. Vi har en nihulls bane med mange spennende hindringer.

Les mer »

Ponniridning

Ponniridning har vært en populær aktivitet hos oss de siste årene. Ved en rekke anledninger i løpet av sommeren får vi besøk av de søte hestene. Aktiviteten er noe væravhengig, slik at ved regn vil ikke aktiviteten gjennomføres. Se oppslag med datoer på plassen.

Les mer »

Børre Bever

Børre Bever er sjefen på Beverøya Camping. Han er en hyggelig figur som er veldig glad for hver gang han kan få hilse på nye mennesker. Er han i godlunet kan det til og med bli en liten dans.

Les mer »

Lekeplassen

Lekeplassen på Beverøya er innholdsrik og har lekemuligheter for små barn, så vel som store. Vi har en ny trampoline og hoppepute.  

Les mer »

Badestranden

Badestranden vår ligger langs Bøelva. Her er det yrende liv på varme sommerdager. Bø har mange flotte badeplasser, men skal du leve skikkelig strandliv er Beverøya plassen for det.

Les mer »

Bordtennis

Vi har et bordtennisbord stående ute under tak ved resepsjonen. Baller og racketer kan lånes i resepsjonen mot et depositum på kr. 50,-

Les mer »

Kanalen

På Beverøya har vi en kanal inne på området hvor barna kan leke i vann med trygge omgivelser. Kanalen er fysisk adskilt med utløpet slik at de ikke kan drive ut i elva. Her er det gjerne et spennende liv med småfisk som kan være spennende å utforske for de små.

Les mer »

Fisking

 

I Bøelva er det gode fiskemuligheter i sommersesongen. Det er ørret som er den mest vanlige fisken, men annet kan forekomme.

Saa faar tenke paa det et par dager :-)  Prisen er noenlunde det samme

Me blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like