Tuesday, April 16, 2013

The Last Eagle – Michael Wenberg

ubaat thriller igjen, me like

Tvunget inn i en nøytral estisk port for reparasjoner under kaoset av åpnings dagene av andre verdenskrig, blir den polske ubåten "Eagle" og hennes mannskap forrådt av kapteinen sin og tatt til fange av nazistiske sympatisører. Mannskapet er imidlertid ikke stemt for å sitte ut  krigen i noeytral havn.. Med hjelp fra uventete kilder, en marinebase attaché ved den britiske ambassaden og en modig amerikansk reporter og hennes fotograf sidekick.  Overvinner de sine fangevoktere, gjenvinner kontrollen av "Eagle", og rømmer. Tyskerne er overbevist om at "Eagles" crew ikke har mage for en kamp og vil søke tilflukt i Sverige. Men polakkene har noe annet i tankene – de vil slå seg sammen med den britiske flåten og fortsette å kjempe mot deres hjemlands nazistiske erobrere. De møter stive odds.  "Eagle" har lite mat og vann, bare noen faa torpedoer, og ingen sjøkart. Og før hun møter  den britiske flaaten et sted i Nordsjøen, må hun krysse Østersjøen, som har blitt en  nazi-kontrollert innsjø.

Min mening:

Dette var mat for mons, hvis du har fulgt med i bloggen min har du sikkert sett at jeg elsker ubaat historier.  Denne kommer hoeyt opp paa listene det kan jeg love.  I tillegg er den bygget paa en sann historie.  Forfatteren gir her ut sin foerste voksne spenningshistorie, og jeg haaper han kommer med flere.  En klinkeklar 6 paa terningen.

terning:

Image of Michael Wenberg

I'm the author of a number of books for kids including "Seattle Blues," a novel for teens released March 2009 from WestSide Books, "StringZ," a teen novel released by Westside Books Spring 2010, and "Elizabeth's Song," a children's picture book published by Aladdin/Beyond Words Publishing in 2002. You can also find my ebooks for kids available at the Kindle Store at Amazon.com, along with my novel of World War II, "The Last Eagle."

 

 

 

 

 

Andre boeker av Wenberg

Product DetailsProduct DetailsProduct Details

Me bloggast

http://www.animation-station.com/nautical/images/naut011.gif

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like