Sunday, September 9, 2012

Nye Kindle med lys

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt mer, dette er fritt oversatt fra gizmodo.com, som har hatt den nye Kindle til test allerede, og de skryter uhemmet av den.

Skjermen er fantastisk, akkurat som aa lese paa papir, frontlyset er helt jevnt over hele skjermen, og de sier at baade Nook Glow og den nye Kobo med lys ser cheap ut sammenlignet med nye Kindle Paperwhite.  Du ser tydelig forskjell paa bildene under ?

image

Den er bitte litt mindre enn Kindle Touch fra forrige gang, og ogsaa noen gram lettere, kommer ogsaa med et cover som automatisk slaar den over i sleep modus med samme du lukker coveret. 

image Sluttkommentaren, er at det er slik lesebrett burde vaert fra begynnelsen, saa neste gang kommer kanskje fargemodellen med eink ?

Jeg gleder meg til aa faa min i hende, allerede bestilt via ebay, blir litt dyrere der enn hos Amazon, men pytt pytt, faar den i alle fall levert over hele verden.

1 comment:

  1. Skal bli spennende å høre hva du mener om den når den ankommer! Jeg er littegranne skeptisk til lysstyrken, for jeg elsker e-inc skjermen til både Kindle Keyboard og Touch som har behagelig hvitfarge og kontrast mot den sorte skriften. Spennende :-)

    ReplyDelete

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like