Wednesday, September 19, 2012

Payne Harrison – Eurostorm

Ny forfatter for meg dette ogsaa

book cover of <br /><br />Eurostorm <br /><br />by<br /><br />Payne Harrison

Payne Harrison storming INTREPID var en New York Times Bestseller og en kald krig’s klassiker som bidro til å definere techno-thriller sjangeren.


Nå med EUROSTORM vever han sin  magi igjen - denne gang om bord på Eurostar bullet toget som går under den engelske kanal fra London til Paris. Forseglet i hvelvet i en uinntagelig sikkerhets safel er et stoff så hemmelig og så dødelig at bare en håndfull  i Hennes Majestets regjering selv vet om dets eksistens.

Men når toget forlater "Chunnel" og ruller mot Paris, lærer Scotland Yard for sent at en ond kraft har bokstavelig talt oppstått fra graven for å kapre toget og stjele en last som kan endre verden slik vi kjenner den.

Det eneste håpet som kommer til å holde denne forferdelige ånden i flasken er et lite team av franske kommandosoldater som tar til seg om bord i Eurostar som  suser over landskapet i 300 km/t. - Med intet mindre enn fremtiden til verden på spill.

Min mening;  Knall underholdning fra start til slutt, hvorfor har jeg ikke oppdaget denne forfatteren før.  Med en handling som strekker seg tilbake til krigens dager og biologiske våpen på avveier er det nødt til aa bli spennende.  Og det ble det.  Jeg likte denne meget bra og gir den en 5 på terningen.

Terningkast

image

Mer av Harrison

 

image

image

Me bloggas

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like