Friday, September 7, 2012

Ny gratisbok hos Digitalbok.no

Karin Fossum, en av norges meste kjente  krimforfattere gies naa ut i en gratis versjon, det er Elskede Poona fra hennes store portefoelje.

image

Boka har faatt straalende kritikker,

Norges kanskje dyktigste krimforfatter, Karin Fossum, er født og oppvokst i Sandefjord. Det er relativt sjelden vi ser henne i media, hun er som regel kun synlig i forbindelse med bokutgivelsene sine, men dem er det til gjengjeld etterhvert blitt mange av. For Fossum er en produktiv forfatter som så langt har skrevet minst en bok i året. Hun har både utgitt dikt, noveller, vanlig skjønnlitterære romaner og kriminalbøker, men det er vel antagelig kriminalromanene med Konrad Sejer i hovedrollen hun er mest kjent for. Og kanskje aller mest for boken “ELskede Poona.”

Boken Elskede Poona ble utgitt i 2000, den ble tildelt Brageprisen samme år, og mottok den høythengende Los Angeles Times Book Prize i 2007/2008.
Boken er også filmatisert, og med stor suksess sendt som serie på NrK. Derfor så regner jeg med – og håper virkelig – at mange av dere allerede har lest boken! Men dette er uansett en bok som fint tåler å bli lest flere ganger…

 

Kos deg med en god krim paa lesebrettet :-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like