Tuesday, May 24, 2016

Dagene går unna

Jo dagene går unnå så det ljomer etter.  Lørdagen var forholdsvis rolig, jeg laga til lapskaus på røykt knoke til sivgers og det falt virkelig i smak.  Gikk nedpå på høykant.  Kona var opptatt med å bake kake til søndagens konfirmasjon på Perlo.  Ettermiddagen og kvelden gikk med til United’s FA cup finale.

Søndagen var det da over til Perlo, svigers var også med og vi fikk god mat, som vanlig fantastiske kaker og et par fine timer over på Perlo.  Bare synd for konfirmaten at det regna litt.

Mandagen var tilbake til tredemølla, først 6 timer i taxien, så hjemom på middag, og deretter for svigerfar og jeg ut for å sette krabbeteinene og stolpelino.  Vi gikk ut igjen og sjekka lina etter en 3-4 timer og da satt det på ei flott lange på gode 2 kilo.

image

Langa blei behørig filetert og delt opp og ligger nå til tørk på verandaen, konemoren har fått tak i et greit lite tørkebur, som en av venninene våre selger.  Finmasket slik at det ikke kommer fluer til.  Skal ta bilde av det også, og gi link til hun som selger de, de brettes sammen og tar omtrent ikke plass når de ikke er i bruk.

Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like