Wednesday, October 2, 2013

Nye Kindle nettbrett

Nye Kindle nettbrett er lansert igjen, og nå blir det billigere og billigere.  Jeg har andre generasjon HD, og er knall fornoyd.  Blant annet wifi nettet er meget raskt.  Jeg hadde også den første Kindle Fire, som etter hacking ble et topp nettbrett til en rimelig pris.  Men Kindle gjør det igjen, bedre oppløsning på skjerm, etc etc

Kindle fire HD and HDX

Hvis du aldri har tenkt på Kindle  som en tablett før, er det på tide å revurdere den oppfatningen. Små bedriftseiere og gründere på farten som trenger å lese, se på online video og gjøre andre grunnleggende ting du trenger en tablett til å gjøre,noter dere dette.

Amazons siste utgave av Kindle Fire HD og HDX tabletter kan være et alternativ til high end mobile enheter avhengig av dine behov.

Kindle Fire HD og HDX

Den nyeste Kindle tablet, Fire HDX, kommer i to skjermstørrelser, 7-tommers og 8,9-tommers. Skjermbildene tilbyr oppløsning som Amazon sier er "hinsides HD."

Faktisk rapporterer CBS News at  2560 x 1600 pikslers oppløsning på den 8,9-tommers Kindle Fire HDX er høyere enn for Apples iPad.

I tillegg til en forbedret e-app, introduserer den nye enheten et "mayday"-funksjon som gir 24/7 teknisk support fra en Amazon representant. Representanten kan enten gå gjennom ditt problem i live chat eller faktisk ta kontroll over enheten eksternt.

Enhetene starter på $ 229 og $ 379 henholdsvis.

Amazon har også gitt ut en 7-tommers versjon av sin Kindle Fire på bare $ 139, en imponerende lav pris for en tablett.  (ca 840 kr)

En større 8,9-tommers Kindle Brann HD ble lansert for to år siden.

Slik kommer enheten

Den nye 7-tommers Kindle Fire HD vil sendes  til detaljister 2 oktober og kan forhåndsbestilles på Amazon. De to nye Kindle Fire HDX enhetene vil sendes ut Okt 18 i år. Se mer på begge enhetene i denne videoen fra The Verge:

Me blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like