Tuesday, May 7, 2013

Arctic Fire–Paul Byers

Enda en ny forfatter for meg, denne gikk billig på Amazon for noen måneder siden, og når jeg så coveret slo jeg til

"Arctic Fire" av Paul Byers

Velstående gründer Nigel Cain har utarbeidet en effektiv ny måte å bringe jordens mest dyrebare ressurs - rent vann - til massene ved å transportere massive menneskeskapte isfjell fra det iskalde arktis og levere dem bokstavelig talt til doertrappen til millioner.

Gabriel Pike jobber i et lite ingeniørfirma som har blitt overlevert sitt livs sjanse - de er valgt for å gi den endelige sikkerhets godkjenningen til pilotprosjeket med a bringe den gigantiske isblokken til New York havn.

En fullgods showman, Kain har bygget et fabelaktig 5-stjerners hotell og kasino høyt oppå isfjellet så hans kjendis gjester og media eliten kan dekke denne nyheten fra begynnelse til slutt.

En brutal vinterstorm herjer isfjellet og bare gjennom Pikes raske tenkning er de i stand til å overleve. Men stormen avslører mer enn Pike's evne til å tenke hurtig, han gjør noen urovekkende funn og har alvorlig tvil om sikkerheten og de virkelige intensjonene i prosjektet.

Et uhyggelig dobbeltdrap på isen,og Pike's liv spinner ut av kontroll ettersom han blir anklaget for å være den sjalu morder i en elskers trekant.

Men Pike oppdager snart at det er langt mer enn bare sitt eget liv på linjen. Han avdekker en sammensvergelse mer avskyelig enn noe han kunne ha forestilt - en plan som vil utslette en by, endre Amerika's politiske ansikt, og hvis sjokkbølger vil bli følt over hele verden. Nå, hvis bare han kan bare overleve lenge nok til å stoppe det

Min mening:

En fantastisk ide, som kanskje en gang blir fremtiden?  Men Cain har baktanker.  Alt i alt så var dette en meget god thriller som kan bli en meget god film også.  Jeg likte boka og gir den en 5 på terningen.  Gleder meg til å lese mer av Byers

terning

 

image

Paul Byers

 Paul vokste opp i Oregon på kysten av den mektige og mystiske Columbia River,  og tilbrakte endeløse timer med dagdrømmer på stranden foran huset sitt, som handlet om historier om skip fra eksotiske havner over hele verden som dampet opp elva – hvilken  hemmelig last de bærer, osv

Senere i voksen alder, flyttet han til en annen mystisk og provoserende by - Las Vegas, like utenfor den berømte Nellis Air Force base. Etter jobb satt han pån veranda og så jagerfly ta  av og lande, det tente hans fantasi med visjoner om hemmelige  oppdrag og rike spekulasjoner om hva som kunne være skjult på Area 51.

 

OK, nok for i dag vi blogges, jeg har allerede kjøpt katalyst også Smilefjes

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like