Thursday, February 14, 2013

MidNite Movieplayer

Dette er F-Link sin versjon for hjemmestreamer.  D-Link bør jo være velkjent som produsent av routere og modem.

MovieNite

Den er på størrrelse omtrent som Roku, Netgear og Aplle TV.  Men var et par anddre småting jeg likte meget godt her.  Man slepper å registrere den eller noe, den funket rett utav boksen i Norge med YouTube og Netflix, og hvis du forandrer DNS via overplay.net så kan du også bruke Pandora og Vudu samt mye mer.  Overp+lay koster deg 30 kroner i måneden og du får tilgang til mye mer

Det er bare å legge til WiFi nettverket ditt i setup, så går han som en kule

 

Lei av stadig økende pris på  kinobilletter?  Med D-Link DSM-310 MovieNite HD Internet Streaming Box kan du ha en høy kvalitets teateropplevelse i komforten av ditt hjem!

DSM-310 MovieNite HD Internet Streaming Box gir full 1080p HD-video streaming av de nyeste HD-filmer, TV-programmer og mer. Du kan også streame nye film utgivelser samme dag som de kommer ut på DVD med Vudu!

Det  kan være en filmkveld med umiddelbar tilgang til tusenvis av HD-filmer og underholdning. Velg filmer fra Vudu, Netflix, Pandora, YouTube og mer!

DSM-310 MovieNite HD Internet Streaming Box fungerer med nesten alle TV og er lett å sette opp og bruke. Bare plugg DSM-310 enheter i ditt TV og strømuttak, koble til det trådløse nettverket, og så kan du bruke menyene på skjermen for å velge innhold, deretter lene deg tilbake og nyte showet!

Ett-trykks eksterne valg styrer så fort og flytende, så er det eneste problemet du vil ha er å  bestemme hva du skal se. Med DSM-310 MovieNite Streaming Box kan du også forvandle ditt bibliotek av DVD til streaming video.

Elsker musikk? Få personlig og gratis radio på TV-en med Pandora! Det er alt klart på fingertuppene med DSM-310.

Utvid dine underholdnings alternativer ved å trykke på en knapp! Få D-Link DSM-310 MovieNite HD Internet Streaming Box!

Bra billed kvalitet, bra lyd, og enkel å bruke, kan man ønske seg noe mer ?

Me bloggest

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like