Sunday, December 29, 2013

Walk of life – trivsels vekt

Det er ikke til aa unngaa at etter hvert som aarene gaar har det lett for aa sige paa noen ekstra kilo.  Men, jeg har alltid vaert paa min trivsels vekt og da er det egentlig ikke saa farlig.  Men etter aa ha proevd dykking i Thailand denne vinteren og krampe i begge leggene etterpaa bestemte jeg meg for aa komme i litt bedre form foer jeg tar dykker sertifikat, for det vil jeg ha.  Dykket i Pattaya Underwater World var en opplevelse for livet, og dette vil jeg ha mer av.

Saa da jeg kom ombord denne gangen bestemte jeg meg for 30 minutts hurtig gange hver dag.  Var ikke saa gale det, dekker faktisk 3 kilomer og vel det.  Saa kom Medic’en ombord med et pedometer, og etter en uke bestemte jeg meg for aa trappe opp litt. Og jeg maa innroemme, at etter en uke foeler jeg faktisk formen er i ferd med aa bedre seg.  :-)

image

Pedometer kan kjoepes billig paa ebay, baade med og uten pulse sjekker, eller du kan kjoepe et puls ur ogsaa temmelig rimelig. Et pulse ur har jo den fordelen at du kan ha det paa det hele tiden, og det kan faktisk da beregne hvor mange kalorier du forbrenner gjennom et helt doegn. Det viser deg antall skritt, distance, og hvor mange kalorier du har forbrent.

image

image

Eller hvorfor ikke, last ned en app og faa baade rute, fart, brente kalorier og det hele med historie paa mobil telefonen?  Her er lenker til 3 forskjellige apper, der Map My Walk ser ut til aa vaere den mest populaere

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapmywalk.android2

image

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobyi.trackmywalks

image

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kp.everybodywalk.android

image

Ellers boer du spandere paa deg aa se videoen Walk of Life, varer i 30 minutter, kanskje du begynner med en daglig gaatur du ogsaa ?

http://everybodywalk.org/documentary.html

image

Saa det er bare aa hive seg paa, ser ut som det er en bra ting aa ta seg en halvtimes tur hver dag ja, :-)  Hvis du gjoer andre aktiviteter, kan du regne dem om til skritt ved hjelp av denne kalkulatoren.

http://www.calorieking.com.au/tools/step_equivalence.php?minutes=1&path=&art_id=&noviews=yes

Me blogges

Walking graphics

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like