Monday, December 30, 2013

Pattaya floating market

Pattaya floating market er ikke som det i Bangkok.  Der det i Bangkok er et naturlig marked utviklet gjennom mange aar.  I Pattaya er det et kunstig anlagt marked, med tema fra de forskjellige delene av Thailand.  Du faar en liten padletur rundt mens de viser deg det som er, og du kan ogsaa ta en amfibie baat som ogsaa kjoerer opp paa landeveien og tar deg rundt hele markedet. Det er ogsaa inngangs penger, noe det ikke er i Bangkok.  Anlegget er fremdeles under utvidelse saa det kan bli bedre.  Flere show med blant annet thai boksing gaar daglig.

Jeg og Mor hadde oss noen timer her oppe.  Jeg synst aerlig talt dette er en typisk turist felle.  Greit nok for dem som aldri har sett noe lignende foer, men for meg som har sett det i Bangkok saa langt tilbake som paa 80 tallet var dette skuffende.

Mye krims drams, turist souvenirer og juggel.  Mesteparten kan du kjoepe paa markedene i Bangkok, Pattaya og Jomtien mye billigere.  Et par spisesteder, men ikke altfor imponerende.  Men i alle fall fikk Mor sett det, og vi kjoepte oss hver sin flaske med thai produsert roedvin.

Beste var naa vi var ferdige og fikk satt oss ned utenfor markedet med hver sin boks oel, det gjorde godt paa en varm dag., men vi fikk no slaatt i hel noen timer da.  Min anbefaling er aa laa det vaere, om ikke du har det altfor kjedelig da, da kan du da noen timer her.  En advarsel, passer ikke saa bra for folk som er daarlig til bens da det er en del trakking for aa gaa gjennom markedet, opp over smaa broer og lignende paa vaklende treverk.

Vi blogges

File:Animated-Flag-Thailand.gif

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like