Tuesday, July 2, 2013

Titanic II

Titanic-kopi bygges av australier

Den australske milliardæren Clive Palmer vil bygge en tro kopi av Titanic.. Ifølge Palmer har omtrent 40 000 personer allerede meldt sin interesse for å kjøpe billett. Titanic var verdens mest luksuriøse passasjerskip til hun gikk på et isfjell i Atlanterhavet og sank på jomfruturen i april 1912. Bare 700 av de rundt 2200 om bord overlevde forliset.

Titanic II skal seile i forgjengerens kjølvann i 2016.

Skipet Titanic II skal bygges av statseide kinesiske CSC Jinling og være klart for jomfruturen fra Storbritannia til Nord-Amerika i slutten av 2016. Det får omtrent samme dimensjoner som forgjengeren: En lenge på 270 meter og et deplasement på 40.000 tonn.
- Skipet blir akkurat like luksuriøst som det originale Titanic, men skal selvfølgelig utstyres med det 21. århundres beste teknologi. Det skal ha det nyeste nye innen navigasjon og sikkerhetssystemer, sier Clive Palmer ifølgeBBC.
- Det skal konstrueres på en slik måte at det ikke kan synke. Men hvis man er overtroisk, kan man jo si at man aldri vet hva som kan skje, fortsetter rikmannen som ikke bare vil bygge skip, han har også planer om å stille til valg til nasjonalforsamlingen i Australia.

Hvis du vil ha en virtuel tur rundt i skipet, klikk paa bildet over.

Les om den store, fantastiske trappen og se en 3D-animasjon. Gå tett innpå Titanics enorme propeller. Besøk treningssenteret for de unge, rike turistene. Eller kikk innom en lugar på tredje klasse eller kjelerommet langt nede i skrogets indre.

En oppdagerferd i Titanic betyr et møte med ekstravagant luksus anno 1912, men også et innsyn i en strengt klassedelt verden.

På denne interaktive tegningen kan du bruke musen til å klikke deg rundt på Titanic. Bak knappene med ikoner skjuler det seg mer å lese på, samt flere bilder og videoklipp fra vraket av Titanic.

For å se tegningen må du først registrere deg som bruker av nettstedet. Det er gratis, uforpliktende og tar bare noen sekunder.

Me blogges

Animated tug boat cruising in the ocean

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like