Sunday, November 6, 2011

Endelig - 2 nye arter i boks

Så var det lunsj.  Ris og reker, stekte reker og grilla fisk med diverse.  Alt ble skyllet ned med øl og maten smakte fortreffelig.


Og nå var det endelig i gang med fisket.  Båten ble ankra opp, anglene satt opp med reker, og uti bar det.
Etter en stund var det napp på første stanga.  En hvit snapper ble halt opp av en gjestene, tipper ca 4 kilo.
Både Yim og jeg sto lenge og fiska.  Og til slutt


Endelig.  Kjente det var noe i enden av snøret og halte inn til stor spenning.  1 ny art i boks.  Plastikk pose, joda jeg har fått på plastikk poser på snøre før, men ikke thailandske plastikk poser.  Uti bar det igjen.
Etter en 15 minutter til var det igjen noe i enden av snøret.  Dette kjentes bedre ut.  Halte inn igjen, og enda en ny art.  En halv kokosnøtt kom opp denne ganger.

Etter enda en time var det slutt.  Thai svensken forklarte det dårlige fisket med alt flomvannet som rant ut i thailand bukta.  Dette førte med seg mye dritt og ferskvann, og sa det var mye fisk som faktisk døde nå.  Han sa også at fisket ville bli bedre og bedre etter hvert som flommmen ga seg.

Så alt ble plukket opp og vi steama hjemover igjen.  Når vi gikk inn til havna filma jeg nesten hele ankomsten, må jaggu ligge flere tusen fiskebåter der, det er jeg helt sikker på, se videoen.


Så det var fisketuren i Thailand, vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like