Thursday, April 17, 2014

The Menagerie–Rick Jones

Andre boken i Eden saga, og dette minner meget om første boka til Matthew Reilly, men enda bedre Smilefjes

"The Menagerie (Eden Saga)" av Rick Jones

Det er nesten sekstifem millioner år siden en asteroide kolliderte med Yucatan -halvøya i den femte og siste Extinction hendelse som nesten ødela alt liv på jorden . Men når et jordskjelv eksponerer noe uvanlig 2000 meter under Yucatan -halvøya , blir cryptoanalysts Alyssa Moore og John Savage  kalt inn for å etterforske denne særegne strukturen som bærer skumle likheter til skrifter oppdaget i Eden .

I arbeidet med det amerikanske forsvarsdepartementet , vil John og Alyssa oppdage restene av det som antas å være den katastrofale hendelse som inntraff på Jorden sekstifem millioner år siden.  Men det er faktisk en delen av en intergalaktisk ark .

Inne i denne levning , oppdager det etn zoologisk laboratorium som  inneholder et menasjeri av apex rovdyr samlet fra alle steder i universet . Men når  John og Alyssa begynne å oversette skriftene på skipet ,blir  en DOD militær fraksjon som søker intel uforvarende årsak til å vekke sovende gigantene .

Min Mening:  Action, Sci-Fi og spenning i herlig blanding i denne andre boken i Eden Saga, dette er en serie man bør få med seg.  Denne havner på en 5 på terningen..


image

Og jaggu var det ikke kommet en ny bok i Vatikan Knights serien også, måtte rett inn på Amazon og bestille den, sedvanlig bris 18 kroner Smilefjes

image

 

Vel lest, vi blogges

man reading a book turning pages and looking back and forth

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like