Wednesday, April 2, 2014

Crypts of Eden – Rick Jones

Saa var det i gang med den andre serien av Rick Jones, og dette var topp.  Vatican Knight’s dukker faktisk ogsaa opp her i en bisetning.  Gled deg.  Boken selges ogsaa under tittelen Tombs of Eden

"The Crypts of Eden (Eden Saga)" av Rick Jones

I sørøst Tyrkia, der utloepet for de fire største elvene gang møttes, ble det skapt et fantastisk tempel for 14.000 år under ørkenen.Det antas å ha blitt skapt av en tapt teknologi, er det blir raskt fastslått av et team av arkeologer til å være midtpunktet i Eden, en gang en strålende sivilisasjon og menneskehetens vugge. Men hva om Eden ikke er det paradis man gjør det til ? Hva om det hadde mørke hemmeligheter og uhellige redsler i stedet? Senior Arkeolog Alyssa Moore og hennes team av eksperter vil oppdage sannheten om menneskets begynnelse, Istedet innser hun at hemmeligheten om menneskets sanne opprinnelse ligger innenfor de hellige graver inne i tempelet. Men reisen for sannheten er ikke uten sine farer eller fallgruver . . Noe uhyggelig lusker innenfor tempelet's vegger.

Min mening:  Ta en dose James Rollins (Thriller writer), litt Jeremy Robinson (Sci-Fi thrillers), Litt Michael Crichton og litt Clive Cussler og du faar en hel dose Rick Jones, og du faar Eden Saga.og topp underholdning . Meget hyggelig bekjentskap til en kvart hundrelapp pr bok. Vatican Knights kommer paa besoek og et nytt spennende helte par er et forfriskende moete.

Terningkast

Lettlest topp underholdning

image

Hygg deg

man reading a book turning pages and looking back and forth

Me blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like