Jeg har nettopp funnet en knallbra ny serie på den amerikanske Netflix sido, How Stuff Works. En serie på 17 programmer om mat, hvordan Mais, Hvete, Kaffe og Øl, blant annet blir produsert. Meget lærerikt og underholdende, fikk med meg 3 episoder i går.
Flere av episodene ligger ute på Yotube også, her kan du programmet om Øl ovenfor.
HowStuffWorks is about the stuff that makes the world go 'round. It's truly incredible to see the ingenious lengths people go to in order to extract rubber and iron, corn and wheat, and water and salt from the earth. Equally amazing is the number of different and varied products that can be derived from something so fundamental. Follow the incredible journey of these goods from the ground to your dinner table, car, closet, medicine cabinet and places you may have never imagined
Meget underholdende, vel verdt noen timer å gå igjennom denne serien ja……..
Ellers kan jeg jo nevne at første sommerdagen kom på Pinseaften med et fantastisk vær, en liten fisketur samt Thai style barbeque før Grand Prix, thai barbeque er en liten grill/koker der kjøtt blit stekt i midten i små biter, mens grønnsaker blir kokt i ringen rundt. Deretter sitter man og koser seg i noen timer med å spise kjøtt og grønnsaker. Jeg må bok si jeg foretrekker den norske varianten. Men ok som en avveksling
En lyr på et par kilo full i rogn, samt en liten pale ble resultatet av en liten times fiske i Utåker på formiddagen i går. Vel brukt sommerdag da får man si
Me bloggas
No comments:
Post a Comment