Sunday, June 7, 2015

Husnesdagene 2015

Jaggu var de ikke forholdsvis heldig med været under Husnes dagene i år allikevel.  OK, det blåste surt på Lørdag men var opplett nesten hele dagen.  Vi også benytta anledningen, vetlo vår sykla ned og låste sykkelen. Mens konemor og jeg tok bilen.

Man kunne få seg en tur i helikopter, sjekke hvordan det er å kollidere, kjøpe mye rart og mye dritt.  Kjøpe sild av sildakongen og høre musikk.

Tusla litt rundt mellom bodene på torgplassen og vetlo ble veldig fascinert av alle de fine steinane i eine boden, jeg måtte ut med 30 kroner for en magisk grønn stein som hun kalte det.

image

Men ellers var jo alle aktiviteter gratis da, hun fikk både prøvd seg i flytende ballonger, ri på mekanisk okse og i tillegg bli malt.  Så dagen var ganske vellykka, eneste hun var irritert på var at pølseselgeren pakka sammen før hun var ferdig malt.

image

image

image

Etterpå for hun bort til bestevennen sin, hun fikk kjøpe et slikt 3 delt bestevenns smykke med 3 kjeder på, som kunne settes sammen, så da ble det ett til Narges og ett til Nasroo også.

Deretter var vi på middag hos en av kona’s venniner i Herøysund, svineribbe, skinke og annet godt, mens damene spiste kreps og fisk og annet sjøgodt.  En flott lørdag, regnet kom mens vi var i Herøysund.

Det har ikke vaert vaer til aa dra utpå enda, vi får se i morgen.

Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like