Tuesday, June 9, 2015

Det er fremdeles storfisk !

Etter en avslappende søndag  med bare et kvarters fukting av snøret borte ved containerne etter å ha kjørt mor på Bingo opprant mandagen.  Været bedret seg stadig utover dagen, men formiddagen var travel allikevel den, nytt pass, inn på ligningskontoret for å gi kopi av innbetalt skatt til Storbrittania og deretter ned og kjøpe ny mobil til konemoren og mammo, og deretter flere timer for å kopiere apper og diverse over, ble det endelig tid til en fisketur med båten.

Kl 19:05 bar det over fjorden i flott solskinn, blåste litt, en 10-12 knop.  Craftsman 4.42 motoren malte fint på 2600 omdreininger og turen over tok 25 minutt. Begynte å fiske utenfor Flatøya på grunna der og det slo på 2 fine lyr på første kastet.

En drøy time ende med 6 lyr og 2 fine paler.  Største lyren var rundt halvannen kilo og det samme var den største palen.  Siste kastet fikk jeg på noe mye større, et par heftige utras selv med bremsa stilt ned resulterte i slitt snøre, og vekke var det – men hva var det ?  Noe stort i alle fall.

Da pakke jeg i hop, og reiste hjemover.  Fortøyd 2115 omtrent.  I morgen er været meldt enda bedre.  Skal nok bli en tur i dag også

Vi blogges

animated-fish-image-0036

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like