Wednesday, October 22, 2014

The Bones Of Odin (Matt Drake 1) av David Leadbeater:

Enda en billig bok serie som jeg fant på Amazon, og igjen, her er det action så det holder i massevis.  De tre første bøkene ligger ute for under 2 US$ mens de andre ligger rundt 3 dollar.

"The Bones Of Odin (Matt Drake 1)" av David Leadbeater

Har gamle guder som Odin og Zevs og Thor noen gang virkelig eksisterer ?

Tiden har kommet for et eventyr fylt med høy spenning og eksplosiv action .

Matt Drake, en pensjonert SAS offiser , må løse et eldgammelt mysterium i sin søken etter de ni stykkene av Odin. De ble spredt for evigheter siden , og det antas at når bitene blir gjenforent vil de vise vei til gravene til de eldgamle gudene- det største arkeologiske funn av all tid .

Fra et rakettangrep på Louvre til en kamp i en svensk grotte , fra et dristig helikopter raid på New Yorks National History Museum til et angrep på en gangsters herskapshus i Hawaii, må Matt Drake finne verdens eldste skatter i noen av de villeste steder på jorden , og forsøke å få Odins bein til å vise veien til skatten.
Min mening:  Jo dette var action så det holder, brukbart skrevet og mye moro .  Anbefales på det sterkeste.  Og for 15 kroner boken i snitt kan man jo ikke gå feil.  Triller en 6 på terningen til denne jeg …..
Terningkast
Image result for Terningkast 6
Picture
Matt Drake gir ut flere serier, sjekk web siden hans på
http://www.davidleadbeater.com/
Vi blogges
read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like