Thursday, October 9, 2014

3 kvarter i Skånevik

Med kuling og stormkast kvinende rundt hushjørnene er det vanskelig å få inn noe fisketur.  Blir stort sett bare bort i båthavna og sjekke fortøyningene.

Men i går var det Haugesundstur på programmet.  Med innlagt besøk på Baardsen på kaia og Biltema.  Så det var jo kjekt.  Baardsen er en av disse gamle gode butikkene som er i ferd med å forsvinne over det ganske land.  Synd og skam, å tusle rundt der inne en halvtime er reneste skattejakten.

  En god tusenlapp i forskjellig fiske utstyr og noen gode hundrelapper på Biltema der jeg fant en veldig kjekk pumpe for å skifte gir olje på påhengeren.  Så det er neste på programmet.  giroljeskift mener jeg

image

Når vi kom ned til SKånevik på hjemturen for akkurat ferga utover fjorden.  Jaja, drøye timen å vente da.  Men hva er problemet, fiskestanga ligger alltid klar i baggasjerommet.  Så jeg prøvde en 3 kvarters tid fra kaia i Skånevik.

Men ikke et eneste napp var å få.så det var å kjøre hjemover med ferja uten fisk.  Meldingene fremover er fremdeles kuling og regn. 

Vi blogges

man catching a big one

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like