Wednesday, October 15, 2014

Spikerhatten–Knut Kvalvågnes

Norsk oppfinner av tidsreiser, joda dette var faktisk bra og artig lesing var det, dette er første boken i en trilogi, og fortsettelsen skal absolutt leses.

Fysikeren Oddvar Harefjell har utviklet en tidsmaskin som han gjemmer i kjelleren på Bislett stadion. Målet hans er å reise tilbake i tid for å eliminere Adolf Hitler. lykkes han, kan det redde livet til millioner av mennesker. Men ikke alt går etter planen. Dette er første bok i trilogien om Oddvar Harefjell

Min mening: Jeg likte faktisk denne boka. Ikke alu mulig action, men spesielt mot slutten synst jeg den ble bra. En del artige varianter med parallelle virkeligheter og spesielle situasjoner gjorde boka meget underholdende. Jeg gir den dermed en 5 paa terningen.

 

Terningkast:

Image result for terningkast 5

Forfatter Knut Kvalvågnæs er født i Oslo den 21. juni 1945. Han er gift og har to voksne barn. Kvalvågnæs er utdannet cand. real i marin zoologi ved Universitetet i Oslo i mai 1972, og har arbeidet for Norsk institutt for vannforskning (NIVA), FAO i Indonesia og Miljøverndepartementet i Oslo. I dag er han miljøvernleder i Fræna kommune og bor i Elnesvågen.

Dette er forfatterens første roman, selv om det ikke er hans første bok. I 1985 publiserte han i samarbeid med Norges Dykkeforbund en bok om undervannsfotografering på Universitetsforlaget: ”Med kamera under vann”. Han har også utgitt en web-bok på Juul forlag (2003): ”Prosjekt miljøvern i kommunene – Ble miljøet et offer for demokratiet?"

 

image

Me blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like