En kjapp og lettvint torskerett med asiatisk vri, smaker godt i hoestens kalde tid.
Torsk er allsidig mat og kan brukes til mye. Hvorfor ikke prøve en ny variant i høst?
800 g torskefilet, uten skinn og bein
1 ts salt
1 stk purre
1 stk paprika, rød
2 ss rapsolje
2 dl matfløte
1 terning fiskebuljong
2 dl kokosmelk
1 ss curry paste, rød
Tilbehør
risFramgangsmåte
- Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.
- Skjær purre og paprika i biter, og surr i rapsolje til purren er myk.
- Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.
- Rør inn kokosmelk og curry paste, og kok opp.
- Ha torskestykkene i panna, legg på lokk og la trekke til fisken er ferdig, ca. 5 minutter.
Server med ris ved siden av.
Vel bekomme
No comments:
Post a Comment