Wednesday, September 24, 2014

Lettvint torskepanne

En kjapp og lettvint torskerett med asiatisk vri, smaker godt i hoestens kalde tid.Torskepanne, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Torsk er allsidig mat og kan brukes til mye. Hvorfor ikke prøve en ny variant i høst?

800 g torskefilet, uten skinn og bein
1 ts salt
1 stk purre
1 stk paprika, rød
2 ss rapsolje
2 dl matfløte
1 terning fiskebuljong
2 dl kokosmelk
1 ss curry paste, rød
Tilbehør
ris

 

Framgangsmåte

  • Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.
  • Skjær purre og paprika i biter, og surr i rapsolje til purren er myk.
  • Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.
  • Rør inn kokosmelk og curry paste, og kok opp.
  • Ha torskestykkene i panna, legg på lokk og la trekke til fisken er ferdig, ca. 5 minutter.

Server med ris ved siden av.

Vel bekomme

pancake1.gif

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like