Jeg kjoeper jevnt og trutt krabbe hjemme, elsker skallmat. Men dette har jeg ikke proevd enda, men kunne godt tenke meg aa proeve det, fant oppskriften i VG her om dagen
Fremgangsmaate
Kok potetene og damp dem møre. Mos og avkjøl potetene.
Bland sammen potetmos, krabbekjøtt, hakket kapers og finhakket vårløk.
Rør inn 2 ss hakket dill, revet sitronskall og 1 ss sitronsaft. Smak til med salt og kvernet pepper.
Form krabbeblandingen til 12 krabbekaker og sett dem kaldt en halv times tid.
Rør sammen majones, resten av dillen og 1 ss sitronsaft. Sett til side så lenge.
Vend krabbekakene først i mel så i egg og til slutt i loffsmuler.
Stek kakene sprø og pent gylne i en stor stekepanne. Serveres straks med sitron og dillmajones.
Ellers har jeg hatt svigermor fra Thailand paa besoek i noen uker naa, og hun har faatt smakt norsk taskekrabbe, og synst den er kjempegod
Vel bekomme, vi blogges :-)
No comments:
Post a Comment