Wednesday, December 25, 2013

Kit Seafood – Jomtien

Jeg hadde nesten en uke i Jomtien med bare mor, konemoren var hjemme hos familien.  Jeg fulgte kona opp til Nakhon Sawan, var der en dag og reiste deretter ned for aa passe paa mor, kunne jo ikke la henne vaere alene der nede.

Vi var flere plasser og spiste, en av favoritt restaurantene hennes der er Eurostar restauranten i Jomtien 1, den er forholdsvis rimelig og har meget god mat.  Hva sies om peppersteik og biff i flere varianter til under 80 kroner ?  Det er virkelig OK.  Et glass roedvin ligger paa rundt 25 kroner. Gode Schnitzler og kotelletter har de ogsaa samt godt utvalg i god thaimat, i henhold til kona.

Etter en stund bestemte vi oss for aa gaa paa Seafood.  Valget falt paa en av restaurantene som vi saa naar vi kjoerte en av disse baht taxiene langs beach road.  Kit Seafood. Og det var absolutt et godt valg.  Jeg hadde Curry krabbe – beste jeg har smakt i Thailand, samt mixed grillet seafood med reker, blekksprut, fisk og skjell.  Absolutt godt.  Kjempemaaltid.  Mor hadde pepper biff, som alltid er et smart valg paa Seafood restauranter, de har ofte en topp kjoettrett for de som ikke liker Seafood.

Et kjempemaaltid var det i alle fall.  Med et glass oel hver var vi veldig fornoeyd, og kjoerte deretter tilbake til hotellet litt lenger borte.

Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like