Sunday, November 24, 2013

Giftstrøm–Eystein Hanssen

Min mening:Ja jewg måtte bare hive meg direkte på neste bok av Hanssen, Elli ville jeg lese mere av. Og jeg ble ikke skuffet

"Giftstrøm" av Eystein Hanssen

Den norske ambassaden i Kampala mottar ei pakke som dokumenterer at Otto Kamperud er tatt som gissel av geriljaen i Uganda. Samtidig gjennomfører Oslopolitiet en aksjon mot narkotikamiljøet hvor de bl.a. pågriper en ung, ugandisk mann. Politietterforsker Elli Raghke fatter interesse for han og bakgrunnen hans, og spesielt interessant blir han når hun blir nødt til å forholde seg til kidnappingssaka i Uganda. Dette er den andre romanen om Elli Rathke

Min mening:  Elli er tilbake. og med et smell.  Sjelden har vel en oppfølger overgått debyen, men det gjør denne.  En thriller som har alt.  Action, vakker dame i hovedrolle, eksotiske steder og makabre detaljer.  En klinkeklar 6.

Terning: 

Fra Dagbladet, bare klikk, så får du hele artikkelen.

Hans største styrke er omfattende, intrikate plott
Eystein Hanssen blir en stadig bedre krimforfatter.

Broderen har både bok 3 og 4, gleder meg til fortsettelsen. Her er inntrykk fra Uganda fra forfatteren Eystein Hanssen

Ellers er det pakkedag i dag, avreise til Thailand i morgen, mor er ferdig pakket og venter bare på at jeg skal komme bortom og lempe kofferten i bilen.  Skal bli deilig med noen dager langs swimmimgpoolen med min kjære familie og kjære Kindle.

Vi blogges

man reading a book turning pages and looking back and forth

1 comment:

  1. The blog was absolutely fantastic! Lot of great information which can be helpful in some or the other way. Keep updating the blog, looking forward for more contents...Great job, keep it up..
    Boligalarm uten abonnement

    ReplyDelete

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like