Flere lettvinte og gode fiskegryter – her en fra Spania

Ingredienser
Til familie på fire.
600 g fiskefilet
4 sjalottløk i båter
2 hvitløkfedd, hakket
200 g sjampinjonger i skiver
150 g chorizopølse i skiver
600 g tomater i biter
2 dl grønnsaksbuljong fra terning
600 g poteter i skiver
2 ss olivenolje
Salt og pepper
Fremgangsmåte
Stek sjalottløk, hvitløk, sjampinjonger og chorizopølse i 3 - 4 minutter.
Tilsett tomater og la det steke i ytterligere noen minutter.
Hell i buljongen, legg i potetene og krydre med salt og pepper. Legg på et lokk og la det koke til potetene er møre.
Legg i fisken og la det koke til fisken er ferdig, 4 - 5 minutter. Smak til med salt og pepper
chorizopølse gir denne en litt egen smak, kjapt og grett aa lage til, og smaker himmelsk. Kan serveres med godt broed til.
Me blogges
![]()
No comments:
Post a Comment