Sunday, October 1, 2017

Temaparker og Sommerland

Jento vår har fått med seg både Tusenfryd og Kongeparken, Mikkelparken og Bø Sommerland.  Så neste år tenker vi oss en tur over til Sverige for å få et gjensyn med Skara Sommerland og Liseberg.  Vel, Vel. Gjensyn for meg, nytt for konemoren og jentungen.  Skara var veldig fint for mange år siden, så regner med at det er blitt betydelig oppgradert, samme gjelder for Liseberg.

Men året etter trenger det ikke bli lange turen, da åpner kanskje Thor’s rike, en temapark basert på vikingene like i nærheten.  Klikk deg inn på linken under og du får se en illustrasjonsvideo hvordan parken kan bli

http://thorsrike.no/utforsk-parken/

image

Parken skal stå ferdig til 2019 er visst det siste, og blir vestlandets svar på Tusenfryd med berg og dalbaner + hauevis av andre attraksjoner.  Den blir beliggende på Bjelland i Sveio

Forbered deg til å legge ut på en fantastisk viking saga! Vi ønsker deg velkommen til Thors rike, hvor vikingalderen kommer til live igjen. Feir vikingsjelen som bor i deg med berg og dalbaner, autentiske show på scenen, spis ekte vikingmat og forsøk å forhandle med vikinger i butikkene deres.

En verden med helter, troll, jotner og magi … Spenning og eventyr … Guder og kjemper … Mot og bedrag … Mytologiske vesener og fantastiske omgivelser! Ta del i vår verden og la deg inspirere – Av et autentisk Vikingland, like ved der vikingenes egen hovedstad stod, for over 1000 år siden!

Skal bli moro ditta


Me blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like