Jeg elsker den thailandske varianten av karri krabbe, her er en annen variant som kanskje er litt mildere i smak for den som vil proeve.
Karristuet krabbe
4 porsjoner
1 boks(er) krabbe (Men hvorfor ikke bruke 1 hel krabbe eller 3, og del den opp som i den thailandske varianten, dvs knekk kloer, aapne skallet og rensk, del huset i 4 saa man kan plukke ut maten selv. Hiv alt opp i sausen naar du varmer opp)
1 stk lite løk, hakket
Ca 0,75 ts karri
2 ss smør eller margarin
2 ss hvetemel
3 dl buljong og fløte
1 dash salt
Del krabbekjøttet i småbiter.
Rist løk og karri i smøret. Ha i mel og spe med væsken. La sausen koke 5-10 minutter. Bland krabbekjøttet i, og la det bli gjennomvarmt. Smak til og server med kokt ris.
Vi blogges
No comments:
Post a Comment