Tuesday, September 22, 2015

Karristuet krabbe

Jeg elsker den thailandske varianten av karri krabbe, her er en annen variant som kanskje er litt mildere i smak for den som vil proeve.

Karristuet krabbe

Porsjoner 4 porsjoner

1 boks(er) krabbe  (Men hvorfor ikke bruke 1 hel krabbe eller 3, og del den opp som i den thailandske varianten, dvs knekk kloer, aapne skallet og rensk, del huset i 4 saa man kan plukke ut maten selv.  Hiv alt opp i sausen naar du varmer opp)

1 stk lite løk, hakket

Ca 0,75 ts karri

2 ss smør eller margarin

2 ss hvetemel

3 dl buljong og fløte

1 dash salt

Del krabbekjøttet i småbiter.
Rist løk og karri i smøret. Ha i mel og spe med væsken. La sausen koke 5-10 minutter. Bland krabbekjøttet i, og la det bli gjennomvarmt. Smak til og server med kokt ris.

Vi blogges

crab ready to grab on to your finger

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like