Jeg har skrevet om Polybait foer, naa faar du det i velassorterte sportsbutikker og rapportene er gode. Jeg skal bestille og proeve neste gang jeg er hjemme, kanskje ogsaa paa sniksnoeret mitt.
Naa har han faat pris fra Norges Forskningsraad. Det proeves naa ut paa liner ogsaa, og dermed kan det bli slutt paa aa bruke matfisk som agn.
Det kunstige produktet er ment å erstatte fisk som agn.
Agnet er framstilt av restavfall fra fiskeforedlingsindustrien og består kort sagt av aminosyrer og et biologisk nedbrytbart bindemiddel.
Polybait og forskerne har kommet fram til tre forskjellige lukter som tiltrekker seg ulike typer fisk.
Gründer bak lukteagn får nasjonal pris og en halv million kroner
Gründeren Svein Kvalvik fra Fredvang i Lofoten kan fort bli alle fiskeres venn. Med sitt kunstige agn laget av duftstoffer og bindemiddel har han nå også overbevist Norges Forskningsråd.
Bedriften hans Polybait, med base i Tromsø, har tidligere fått Gresvig på kroken. Nå har gründeren også håvet inn en halv million kroner fra Norges forskningsråd etter at Polybait stakk av med årets innovasjonspris.
KvalvikBait Cod
When you are fishing for cod with KvalvikBait, apply the cream directly onto the jig, into rubber worms, etc. If you rub the product inside rubber worms, the scent will last for a longer time. Allowing the cream to dry a bit will make the scent last longer in the water.
KvalvikBait Trout, Salmon, Char
When fishing for trout with KvalvikBait apply the cream directly to your lures. Allowing the cream to dry a bit will make the scent last longer in the water.
KvalvikBait Halibut
When fishing for halibut with KvalvikBait, you should create a longitudinal cut on the bottom part of the jig. Alternatively, you can also buy a modern jig that has holes where you can inject scented bait. Allowing the cream to dry a bit will make the scent last longer in the water.
http://www.kvalvikbait.no/en/purchase-here/
Hordaland
- Sportsdepotet AS (Bergen)
- Sport1 Husnes Sport (Husnes)
- Bergen Aktiv (Bergen)
- G-MAX Åsane (Bergen)
Skitt fiske
No comments:
Post a Comment