Først var det på fest på Gry Helges, og feire båtlaget som er blitt 40 år, (feiret det året etter faktisk), båtlaget ble startet opp i 1974 og har vokst til å bli en av Norge’s fineste og beste båthavner.
Det var velkomstdrink, scampi til forrett, reinsdyrstek til hovedrett og eplekake til dessert. Var virkelig koselig og Gry Helge’s var fullt . Det var et par koselige timer der nede. Melkersen som var formann i mange år holdt liv i laget som toastmaster og anekdoter fra tidligere tider ble servert med latter og godt humør.
Deretter var vi og feiret 17 års dagen til en av våre’s venner (53 egentlig), men man er ikke eldre enn man føler seg
Vi blogges
Det var velkomstdrink, scampi til forrett, reinsdyrstek til hovedrett og eplekake til dessert. Var virkelig koselig og Gry Helge’s var fullt . Det var et par koselige timer der nede. Melkersen som var formann i mange år holdt liv i laget som toastmaster og anekdoter fra tidligere tider ble servert med latter og godt humør.
Deretter var vi og feiret 17 års dagen til en av våre’s venner (53 egentlig), men man er ikke eldre enn man føler seg
Vi blogges
No comments:
Post a Comment